GündemHayatManşet

BAKİ ŞEHİRLİOĞLU EBEDİYETE UĞURLANDI

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Baki Şehirlioğlu’nun cenazesi, Bodrum’da toprağa verildi.

Tedavi gördüğü özel hastanede 28 Ekim’de yaşamını yitiren TRT ve Anadolu Ajansının (AA) yanı sıra birçok özel televizyon kanalında uzun yıllar yöneticilik yapan 72 yaşındaki Baki Şehirlioğlu için hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği Gündoğan Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Gündoğan Merkez Necip Nalbant camisinde öğle namazı sonrası düzenlenen törene, Şehirlioğlu’nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, gazeteci Ali Kırca, Murat Çelik, Mirgün Cabas ve Erhan Karadağ’ın da aralarında olduğu, çok sayıda gazeteci dostu ve vatandaşlar katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
pendik escortmanavgat escortşişli escortankara escortataşehir escortçeşme escortdiyarbakır escorteskişehir escortgebze escortistanbul travestikadıköy escortkadıköy escortkonya escortmalatya escortmanavgat escortmezitli escortsarıyer escorttrabzon escorttekirdağ escorttekirdağ escorturfa escortBetloves girişadana escortankara escortbursa escortbetturkey