GündemManşetSpor

YALIKAVAKSPOR’DA SÜPER LİG İÇİN İLK TRANSFER

Bodrum’un hentbol sahalarındaki yıldızı Yalıkavakspor Kulübü’nde süper lig için hazırlıklar başladı.

2017-2018 sezonunda Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Birinci Lig’inde Bodrum’u başarıyla temsil eden ve çıktığı karşılaşmalarda yılmadan, odaklandığı süper lig hedefine ulaşmak için hep elinden gelenden daha iyisini yapmaya çalışan Yalıkavakspor Hentbolcuları, son maçlarında gösterdikleri çaba ile Bodrum’u süper lige taşımıştı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında yeniden başkan seçilen Mehmet Esen, ilk hedefleri olan süper lige çıkmayı gerçekleştirmenin ardından takımın yeni hedefi için çalışmalara başladı.

Süper lige yükselen takımlarını güçlendirmek ve büyük mücadelelerin gerçekleşeceği 2018-2019 sezonunda takımın başarısını katlamak istediklerini belirten Mehmet Esen, ilk transferlerinin de müjdesini verdi. Geçen yılın süper lig takımlarından Polatlı Belediye Spor ile Türkiye Kupasını kazanan Sırbistan Milli Takımında da görev alan kaleci Marija Oljaca ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan Mehmet Esen, hedeflerinin Bodrum’da bir Avrupa kupası maçı oynamanın yeni hedefleri olduğunu belirtti.

Hentbol hayatına Sırbistan’da başlayan Marija Oljaca, 12 Ocak 1991 yılında Sırbistan’ın Beograd Kentinde dünyaya geldi. Hentbol hayatında ZRK Kanjaz Milos, ZORK Jagodina gibi Sırbistan takımlarında oynayan yine aynı takımlarda 2008-2014 yılları arasında şampiyonluk kupası sevincini yaşamıştır. Ülkemizde Genç Uşakspor ve Polatlı Belediyespor takımlarında başarısını sürdürmüştür. Yalıkavakspor’un yeni transferi, 1.81 metre boyunda ve 76 kilo olan Marija Oljaca, halen, Sırbistan Milli Takımı’nın kalecisi olarak görev almaya devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu