AsayişGündemManşet

TATİLCİLERİ ZEHİRLEYECEKLERDİ

Turizminde hareketliğin her geçen gün arttığı Bodrum’da yapılan operasyonlarda, eğlence mekanlarında satılmak üzere imal edilen 1,5 ton kaçak içki ile yaklaşık 2 kg esrar maddesi ele geçirildi 4 kişi gözaltına alındı.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen ilk operasyon Ortakent Mahallesindeki bir villaya oldu. Burada kaçak içki imal edildiği ihbarını alan ekipler bir süre teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenledi.

Dubleks villanın ilk katında çok sayıda boş içki şişeleri ve bir miktar kaçak içki ele geçirildi. Evin deposunda arama yapan KOM ekipleri burada bidonlara doldurulmuş yaklaşık 1,5 ton kaçak içki ele geçirildi.

Kaçak içki ve malzemelere el koyan polisler olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.  Kaçak içkilerin özellikle Gümbet bölgesindeki eğlence mekanlarında satılmasının planlandığı ortaya çıktı.

Bodrum KOM ekipleri aynı saatlerde bir başka ikamete daha operasyon düzenledi. Cevat Şakir Mahallesi üzerindeki bir villaya Narkotik Köpeği eşliğinde baskın yapan ekipler burada esrar maddesi üretildiğini belirledi. Villanın teras katındaki saksılarda yetiştirilen kenevir bitkilerinin işlendikten sonra hassas terazi ile ölçüldükten sonra poşetlenerek satıldığı belirlendi.

Polisler, evdeki şüphelinin esrar bitkilerini bir miktarını sökerek binanın arka bahçesine attığın da tespit etti. Bir şüpheli uyuşturucu imalatı yapmak suçlamasıyla gözaltına alınırken evdeki suç unsurlarına el konuldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu