GündemManşetSpor

DENİZDE, USTASINDAN KALECİLİK ÖĞRENDİLER

Göztepe A Takımı ve Portekiz Milli Takımının kalecisi Beto’nun hocası Suat Arıcan, Göztepe Bodrum futbol okulundaki çocukların eğitim verdi.

Göztepe Bodrum Futbol Okuluna eğitim ve ziyaret için gelen  Göztepe’nin kalecisi Beto’nun antrenörü Suat Arıcan geleceğin kalecileri ile 2 gün geçirdi. Çocuklara normal antrenmanlarının yanı sıra sahada kaleciliğe yönelik çalışmalar yaptıran Arıcan, eğitimin son gününü denizde yaptırdı.

Sabah saatlerinde Bitez sahilinde bir araya gelen Antrenör Suat Arıcan ve alt yapı kalecileri kısa süreli ısınma hareketlerinin ardından denizde içinde şut kurtarma çalışmaları gerçekleştirdi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı deniz içi antrenmanı yaklaşık 1 saat sürdü.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Arıcan, “Amacımız bu çocukları burada keşfetmek yeni Beto’ları yeni Eren’leri yeni Göktuğ’ları yeni Arda’ları ülkemize kazandırmak. Eğitim 2 gün bile olsa çocuklar çok güzel gelişim gösterdiler. İnşallah, bu doğrultuda aynı şekilde devam ederler. Denizde antrenman biraz daha farklı. Bizim amacımız sahada, ama çocuklara da eğlence olması açısından, ayrıca bir aktivite yaptık. Onlar daha çok mutlu olsun diye, yoksa işimiz yeşil sahalarda dedi.”

Göztepe Bodrum futbol Okulları Antrenörü Emrah Çıtak ise yönetime ve Suat hocaya teşekkür ettikten sonra yeşil sahada başlayan antrenmanların denizde tamamlandığını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu