GündemManşetSiyasetSpor

AK PARTİDEN BODRUMSPOR’A DESTEK SÖZÜ

Milletvekili sıralamalarının belirlendiği 21 Mayıs 2018 tarihinden bu yana yoğun bir tempoyla çalışan AK Parti Muğla milletvekili adayları Mehmet Yavuz Demir ve Kadir Dağlı Bodrumspor’u ziyaret etti.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle birlikte gerçekleşen ziyarette başta Bodrumspor’un olmak üzere sporun sorunları konuşuldu. Ziyarette Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

YENİ BİR STADYUMA İHTİYACIMIZ VAR…

Bodrum her konuda olan iddiasını sporda da ortaya koyuyor diyen Başkan Karakaya, “Ben ve arkadaşlarım Bodrum’da spora katkı koymak için elimizden geleni yapıyoruz. Zaman zaman kaynak ve alt yapı konusunda sıkıntılar yaşıyor olsak da, aldığımız desteklerle birçok konuyu başardık. Tesisleşme konusunda önemli derecede yol aldık. Alt yapılarımıza yaptığımız yatırımların sonuçlarını, Türkiye şampiyonluklarıyla almaya başladık. Yelkende Türkiye’nin dev kulüpleriyle başa baş mücadele ediyoruz. Bununla birlikte özellikle kentin güvenliği konusunda Bodrum’un merkezinde dezavantaj olan stadımızın acilen kentin girişine Torba Kavşağı bölgesine taşınması gerekiyor düşüncesindeyiz. Bodrum’un marka değerine yakışan bir stadyuma ihtiyacımız var.” dedi.

Bodrumspor ve sporun problemlerini dinleyen Mehmet Yavuz Demir, “Spor gibi toplumu 1.dereceden ilgilendiren konuların acilen kurumsallaştırılarak, devamlılığının sağlanması gerekir.” mesajını verdi.  Bodrum’da sporun lokomotif kulübü olan Bodrumspor’un sorunları ve hedefleriyle yakından ilgiliyim diyen Yavuz Demir, sözlerine şöyle devam etti;

İLK YILIMIZDA 2.LİGDE TUTUNMAMIZ ÇOK ÖNEMLİYDİ…

“Bodrumspor son 5-6 yıl içerisinde gösterdiği yüksek performans ile Süper Amatör Kümeden 2.lige kadar yükseldi. Başarılarınızı yakından takip ediyorum. Futbolda üst liglere çıkmak zor bir durumdur. Ama yukarıda tutunmak çok daha zordur. Bu nedenle ilk yılımızda 2.ligde tutunmamız çok önemliydi. Bu mücadele konusunda emeği geçenlere bir Bodrumspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum. Spor tabii ki sadece futboldan oluşan bir yaşam hali değil. Diğer spor dallarıyla birlikte, sağlık için spor da toplumumuz için çok önemli.”

BODRUM’UN YENİ SPOR PROJELERİNE İHTYAÇ DUYDUĞU ORTADA…

Bodrumspor’un başta futbol ve yelken olmak üzere birçok spor dalında alt yapı çalışmalarını başarıyla devam ettirdiğini gözlemliyorum diyerek sözlerine devam eden Demir, “Bodrum’da faaliyet gösteren diğer spor branşlarında da ciddi başarılar elde edildiğini görüyorum. Özellikle küçük bir bütçeyle Yalıkavakspor’un Hentbol de süper lige çıkması, diğer yandan Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un geçen sezon kaçırdığı süper ligi bu yıl yakalaması, nüfusa oranlandığında Bodrum’un sportif performansının ne kadar etkili ve kurumsal olduğunun da bir göstergesidir. Stadyumun şehir dışına taşınması konusuna çalışalım. Bodrum 200 bine yaklaşan nüfusuyla birlikte, toplumsal yaşamın önemli bir parçası olan sporla ilgili yeni projelere daha çok ihtiyaç duyar hale geldiği ortada. Bu arada Bitez Kavşağında inşaatı devam eden Bodrum Gençlik Merkezinin 2019 yılında hizmete alınacağının haberini buradan verelim. Tüm bu başarıların ve çalışmaların Bodrum’un marka değerine ciddi katkılar yaptığını görüyor ve bu konuda Mehmet Yavuz Demir olarak Bodrum’un sportif yaşamına hizmet eden tüm kurum ve kişilerine destek vereceğimi şimdiden taahhüt ediyorum. Kısacası Bodrumspor’un sorunlarıyla dertlenen, başarılarıyla gururlanacak olan mecliste bir milletvekili olacak.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu