ManşetSiyaset

MHP Bodrum’dan Gönül Köprüsü Gezisi

Bodrum’dan Tüm Türkiye’ye Gönül Köprüsü Kuruluyor

 

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı Gönül Köprüsü projesi kapsamında tüm Türkiye’ye gezi düzenliyor. İlk durak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri.

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Türkiye’nin farklı illerinden gelip Bodrum’da yaşamayı seçmiş vatandaşlarımızın şehirlerini ziyaret etmeye hazırlanıyor. Bilgi’nin ilk ziyareti Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine olacak.

Farklı illerden gelip Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımızın aileleri, akrabaları, atalarıyla gönül köprüsü kuracaklarını belirten İbrahim Bilgi; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’nin siyaset anlayışı, “önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben”dir. Bizler siyaseti sadece ülkemiz ve milletimize hizmet için yapıyoruz. Bodrum’da ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelip yaşayan çok sayıda vatandaşımız var. Hem bu vatandaşlarımızın doğduğu yerleri, akrabalarını ziyaret edeceğiz, hem de bu şehirlerdeki il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edip, ülküdaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bodrum’dan tüm Türkiye’ye gönül köprüsü kuracağız. İlk ziyaretimiz yaz başında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine olacak. Bu tür ziyaretlerimizi belirli periyotlarla devam ettireceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu