EkonomiGündemManşetSiyaset

YATIRIMLARI, BODRUM’UN DEĞERLERİNE ZARAR VERMEDEN GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ…

AK Parti Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Murat Naci Yavuz, İMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesini ziyaret etti. “Oksijen insanlar için ne kadar değerliyse, mavi denizlerimiz de Bodrumlular için o kadar değerli.” diyerek, Bodrum DTO’nun önemine dikkat çekti.

Bodrum Deniz Ticaret Odası’nda gerçekleşen ziyarete Bodrum DTO Başkanı Orhan Dinç, Meclis Başkanı Ethem Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

Yerel seçim çalışmaları nedeniyle aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi de odamızı ziyaret etmek istedi. Bodrum’da olduğum sürece tüm adaylarla görüşmeye hassasiyet gösterdim. Görüşmelerim tamamında da Bodrum DTO’nun ortak mesajını dile getirdim diyerek şunları söyledi;

“Bodrum Türk Denizciliğin en önemli noktalarından birisidir. Beklentimiz denizi ve sektörü bilen, anlayan bizlerle birlikte yürüyebilecek bir adayın Bodrum’u yönetmesidir. Yerel yöntemlerle yola çıkmış ve bugünlere gelmiş sektörümüzle birlikte hareket edecek, bizi anlayacak adaylar beklentimiz. Bodrum’u Bodrum yapan kriterlere karşı hassas olan bir yerel yönetim Bodrum’u yönetmeli.”

Bodrum’un önce Türkiye’de sonra da Dünya’da bir marka olmasına şahitlik ettiğini ifade eden AK Parti Bodrum Belediye Başkan aday adayı Murat Naci Yavuz, 2018 yılında yaşanan seçimle göreve gelen Bodrum DTO’da enerjiyle tecrübeyi bir araya geldi tespitini yaparak düşüncelerini şöyle ifade etti;

Kentin sorunlarını, konularında liyakat sahibi olanlarla çözeceğiz…

“Bodrum DTO’yu enerjisi ve uzun nefesli düşünceleriyle yöneten genç başkan Orhan Dinç’le, tecrübesi ve bilgisinin yanında Bodrum’un denizcilik hikayesini bilen meclis başkanı Ethem Özyurt’un yönetmesi, benim gibi Bodrum’u yönetmeye aday olanlar için büyük avantaj. Bende Bodrum DTO’nun değerli başkanı Ethem Özyurt kadar olmasa da Bodrum’un denizcililk sektöründeki yürüyüşüne şahidim. Bizler uzun yıllardır sektörün yolunun nerede açıldığına nerede tıkandığını gözlemledik. AK Parti’den adaylığımın kesinleşmesi durumunda başta Bodrum DTO olmak üzere Bodrum’un tüm STK’larıyla birlikte Bodrum’u sorunlarından arındıracağız inşallah. Kentin sorunlarını, konularında liyakat sahibi olanlarla birlikte çözeceğiz. AK Parti olarak, Bodrum denizcilerinin ihtiyaç duyduğu ve sadece hükümetin imkanlarıyla çözülebilecek her konuya çözüm üreteceğiz. Bodrum’un ihtiyacı olan Bodrum’u Bodrum yapan değerlere zarar vermeden tüm yatırımları gerçekleştireceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu