GündemMekan

ŞUBAT AYINDA EĞLENCE OASİS MİNİ KULÜP’TE!

“Oasis Mini Kulüp’te eğlence, şubat ayında da keyifli etkinlikler ile devam ediyor. Cumartesi günleri, çok sevilen masal karakterlerinin yer aldığı birbirinden renkli tiyatro gösterileri ve atölyeler ile çocuklar eğlenirken, öğrenmeye devam edecek ”

Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde, büyük ilgi gören çocuk tiyatro ve atölyeleri şubat ayında da dopdolu bir içerik ile minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Minik ziyaretçiler, tiyatro gösterilerini izlerken masallar diyarına keyifli bir yolculuk yapacak ve atölye çalışmalarında yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak.

Şubat ayı programı içerisinde, 9 Şubat 2019 Cumartesi günü ‘Tilki ile Leylek Tiyatrosu & Sevimli Tilki Atölyesi’ ile çocuklara keyifli saatler yaşatan Oasis Mini Kulüp etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. 16 Şubat 2019 Cumartesi günü ‘Külkedisi Tiyatrosu & Balkabağı Çerçevem Atölyesi’, 23 Şubat 2019 Cumartesi günü ‘Hansel & Gretel Tiyatrosu & Şeker Ev Atölyesi’ ile çocuklar heyecan ve coşku dolu bir hafta sonu yaşayacak. Oasis Mini Kulüp’te gerçekleşen tiyatro ve atölye etkinliklerine katılım sağlayan 2 çocuğa, Oasis Kanz’dan atkı&bere&eldiven takımı hediye edilecek. Oasis Mini Kulüp’te gerçekleşecek etkinlikler süresince aynı zamanda yüz boyama aktivitesi ile çocuklar yüzlerini boyatarak renkli karakterlere bürünecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu