EkonomiGündemManşetTurizm

BODRUM EMITT FUARINDAN MEMNUN AYRILDI

IMG_2542T.C. Bodrum Ticaret Odası EMITT fuar katılımını tamamladı. 25-28 Ocak tarihleri arasında Bodrum standında ziyaretçilerini ağırlayan Oda yönetimi ve fuar yetkilileri geçen yıla göre fuardan daha fazla verim aldıklarını açıkladılar. “Bodrum Standı Hepimizin” temasının bu sene daha iyi anlaşıldığını vurgulan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Odamız tüm birikimi ve özverisi ile bir fuarı daha başarılı şekilde tamamlamıştır. Başta Bodrum Belediyemiz olmak üzere bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza ve özellikle standımızı boş bırakmayan hem iş görüşmesi yapan hem de Bodrum’u temsil eden üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

-Bodrum Her Zaman Farklı

Fuarın son 2 gününde eski emniyet müdürü Hanefi Avcı ve İyi Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Burak Akburak ve Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Mehmet Çetin Bodrum standını ziyaret ederken, Çin ve Kore’den gelen turizm profesyonelleri de Bodrum hakkında bilgi aldı. Yabancı ziyaretçiler Ege bölgesinde birbirinden güzel beldeler olduğuna değinerek,  Bodrum’un farklı taleplere aynı anda cevap verebilmesi ile bu bölgelerden ayrıştığına, Bodrum’un hem butik hem de lüks beklentileri karşılaması sayesinde öne çıktığına işaret ettiler.

Halka Bedava Tatil İmkanı

Bodrum standında her yıl olduğu gibi yine çekiliş etkinliği düzenlendi. Alternatif turizme dikkat çekmek için Happy Bubbles firmasından bedava dalış hediye edildi. Türkbükü’nde yer alan Atılay Balık ücretsiz akşam yemeği hediye ederken, Zeytinada, Kefi ve Club Flipper Otelleri ise bedava konaklama hediye etti.

-Her Şey Bodrum İçin

Bodrum Ticaret Odası’nın fuarlardan sorumlu Meclis Üyesi Toros Demirdöven, “Bu sene Hoşgörü Kentinden MERHABA diyerek fuara başladık! Geçen yıla göre standımızda daha fazla yabancı turizm profesyoneli gördük, eskiden bu kişiler 4 gün boyunca fuarda kalmazken artık son gün bile standımızı ziyaret eder oldular. Tüm krizlere ve olumsuzluklara rağmen Bodrum’a talep hep var.  Gerek iç pazar gerekse dış pazar için EMITT’in önemi büyük; turizmcilerimizin ve turizmden beslenen yan sektörlerin böyle büyük çaplı uluslararası fuarları iyi değerlendirmesi gerekmekte. Bizim Bodrum standı olarak kapımız her zaman herkese açık, bu sene fuar sonuçlarımıza dayanarak Hindistan, Çin ve Kore’den turizm ve ticaret heyetlerini yarımadamızda ağırlayacağız, bu ülkelerle iş görüşmeleri yapılmasının yanı sıra kültürel alışverişte yapmakta istiyoruz. Ayrıca fuarda sağlanan görüşmeler sonucunda kültürel ve sanatsal aktivitelerimiz de olacak. Her şey Bodrum için! Yeniden başka bir fuarda görüşmek üzere.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu