ManşetSpor

Hentbolcularımız Evinde Rahat Geçti

Görele Belediyesini 34-27 Mağlup Ettiler

 

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu ikinci devre 14. Hafta lig mücadelesine kendi evinde Görele Belediyesi ile karşılaştı.

Lig heyecanını aldığı 4 mağlubiyete rağmen 4. Olarak sürdüren ve tribünlerin büyük desteğiyle sahaya çıkan Denizin Kızları maça galibiyete odaklı ve hızlı başlayan taraf oldu.

İlk 30 Dakikada rakibi ile mücadeleci ve üstün bir oyun sergileyen Denizin Kızları, ilk 18- 13 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

Seyircinin verdiği büyük destekle oynanan maçın ikinci yarısında da oyundaki mücadelesinde kararlılık göstererek üstünlüğü sağlayan Denizin kızları, maçın son düdüğünde rakibine 34  -27 üstün gelerek ligin 14. Hafta mücadelesini galip olarak tamamladı.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Antrenör Kıvanç Özcan, hedefleri doğrultusunda çizgilerini bozmadan ilerlediklerini belirtti. Özcan yaptığı açıklamada, takımının ligdeki değerlendirmesini şu şekilde yaptı;

“Armada Praxis Yalıkavak Spor, ligin güçlü takımlarından biri. Şu an ligin 4. Takımı olarak aslında hedefimiz olan Avrupa ve Türkiye Kupalarında yer almak. Özellikle ilk ikiyi paylaşan güçlü rakiplerimiz olduğu gibi, onlarla mücadele edecek güçte bir takım olduğumuzu zaman içerisinde göreceksiniz. Önümüzde Türkiye Kupası karşılaşmaları var. 23-26 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Kadınlar Türkiye Kupası’nda geçtiğimiz gün yapılan kura çekiminde ilk maçımız Görele BLD ile olacak. O nedenle bugünkü maç, kupada karşılaşacağımız rakibimizi tekrar gözlemleyerek stratejilerimizi ona göre belirlememizi sağladı. Bir sonraki rakibimiz ise Yenimahalle – İzmir B. BLD. Karşılaşmasının galibi ile olacak. Eüer İzmir B. BLD galip gelirse, onlarla da önümüzdeki maçta karşılaşacağız. O nedenle bu iki maç da rakiplerimizi gözlememek açısından önemli. Türkiye Kupasında Final Oynama şansımız çok fazla.”

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 15’inci Hafta mücadelesini 15 Şubat 2023’de saat 16.30’da İzmir Büyük Şehir BLD. ile Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu