EkonomiGündemMagazinManşetTurizm

HİNT DÜĞÜNÜ KINA MERASİM İLE DEVAM ETTİ

Hindistan’ın en ünlü işadamlarından biri olan Basant Bansal oğlunun düğünü için Bodrum’da 4 gün 4 gece sürecek olan düğünün Mehendi ve kına töreni yapıldı.

İşadamının ailesi ve yakınları Bodrum Havaalanına 3 uçak ve 15’e yakın özel jetle geldi.  Yakınları ve ailesinin konaklaması için Bodrum’un en büyük 2 Deluxe otelini kapatan Kansal’ın 4 gün sürecek olan düğün için yaklaşık 5 milyon dolar harcadığı öğrenildi.

Pıyush Bansal ve Divya Aggarwal çifti geleneksel Mehendi ve Kına töreni için Torba Koyundaki bir otele ait adacığı kapattı. Davetlilerin birçoğu adacığa lüks yatlarla geldi. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı kına törenine gelin Divya Aggarwal üstü açık 1966 model bir klasik araçla konvoy eşliğinde geldi. Mehter takımının hücum marşı eşliğinde adaya giriş yapan gelini Damat kapıda karşıladı.  Misafirleri selamlayan gelin ve damat daha sonra Mehdi töreni için ellerine hint kınası yaptırdı.

Hindistana ve Türkiye’ye özgü lezzetleri 55 aşçı hazırladı. Misafirlere hizmet etmek için ise yaklaşık 1500 kişi görev aldı.

Otel Genel Müdürü Mehmet Tulunuy  organizasyon hakkında şunları söyledi:

“Burada mehendi organizasyonu var. Yani Hint kına organizasyonu var. Birazdan başlayacak, hep beraber bu etkinliği izleyeceğiz. Tabi ki Türkiye ve Bodrum pek çok destinasyon düğüne ev sahipliği yapmıştır bunun bir ayrıcalığı var, bana göre bir farklılığı var. Bu düğünde pek çok tesis, işletme ve mavi yolculuk işletmeciliği yapan insanlarda bu operasyona dahil oldular. Yani sadece kapalı bir otelde bir ada yapılan düğün dışına çıktı ve tamamen adı üzerinde destinasyon düğünü olan Bodrum’un düğünü oldu.”

Bin 500 çalışanın hizmet ettiği düğün merasimi düğün töreniyle son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu