ÇevreGündemManşet

Gazeteci Erçetingöz Destek verdi

Temizlik Seferberliği Cennet Koyu’nda Devam Etti

 

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum’da Doğa Kazanacak” sloganıyla başlattığı temizlik seferberliği kapsamında ekipler ve gönüllüler Cennet Koyu’nda kıyı temizliği gerçekleştirdi. Zaman zaman yağmur altında gerçekleşen etkinliğe bu kez de gazeteci Kenan Erçetingöz destek verdi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, Cennet Koyu’nda kıyı temizliği gerçekleştirildi. Yağan yağmura aldırış etmeden çalışan ekiplere, gazeteci Kenan Erçetingöz de destek verdi. Toplanan atıklar arasında yorgan, yastık ve battaniye gibi eşyaların da bulunması dikkat çekti. Doğaya gelişigüzel atılmış birçok maske ve atık görevliler tarafından toplandı.

Yaklaşık 8-9 aydır Bodrum’da ikamet ettiğini söyleyen Kenan Erçetingöz, “Daha önce Yalıkavak değirmenler tepesinde insanların çöplerini ağaçların üzerine atmaktan çekinmediğini görünce bir çekim yapmıştım. Sağ olsun Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, alanın sorumluluğu kara yollarına ait olmasına rağmen orayı temizledi. Daha sonra Bodrum Belediyesi’nin, Bodrum’da Doğa Kazacak sloganıyla başlattığı bir kampanya olduğunu öğrendim ve o kampanyaya katılmak istedim. Cennet Koyu’nda durum çok kötü. Böyle güzel bir yerin kıymeti insanlarımız tarafından bilinmiyor. Orada piknik yapıp pisliğini de orada bırakmak dünyanın en kötü şeyi, her yerde çöp kutuları var. Doğaya sahip çıkalım, doğayla kavga etmeyelim ve dalga geçmeyelim. Sadece Bodrum değil bütün ülkemiz cennet, kıymetini bilelim ve sahip çıkalım.” dedi.

Yaklaşık iki saat süren temizlik etkinliği sonrasında toplanan atıklar Bodrum Belediyesi’nin Konacık Mahallesi’nde bulunan Geri Dönüşüm Merkezi’ne götürdü.

office 2016 lisans

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu