AsayişGündemManşet

ŞEHİR DIŞINDAN UYUŞTURUCU TEMİN EDİYORLARDI…

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri olarak yapılan istihbari çalışmalar neticesinde İzmir’den Bodrum’da ulunan Ş.Ö. isimli şahsa otobüs ile uyuşturucu madde geleceği bilgisine ulaşıldı.

İlçemiz otobüs terminalinde gerekli önlemleri alan ekipler bahse konu otobüs geldikten sonra Ş.Ö. isimli şahsa ait olan paketi M.M. ve V.T. isimli şahıslar alırken yakaladı. Bir miktar uyuşturucu ele geçirip şahıslara gerekli işlemler yapılırken Ş.Ö. isimli şahsın kaldığı apart tespit edilmesiyle operasyon o bölgeye kaydırıldı. Şahsı kaldığı apartta yakalayan ekipler arama yapıldığı esnada ikamete gelen başka bir şahsın Ş.Ö. isimli şahıstan uyuşturucu almaya geldiğini beyan etmesiyle gelen şahsa T.C.K 191’den işlem yapıldı.

Gözaltı işlemleri tamamlanan Ş.Ö., M.M. ve V.T. isimli şahıslara uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılarak Bodrum Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu