GündemManşetMekanTurizm

MİLYARDER İTALYAN FENOMENİN TERCİHİ BODRUM OLDU

Gianluca Vacchi BodrumÜnlü İtalyan milyarder ve sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi Bodrum’u sallamaya hazırlanıyor. İnternette izlenme rekorları kıran danslarıyla kısa sürede dünyanın ilgisini çeken ve milyonlarca takipçiye ulaşan Vacchi, Bodrum’da yeni sezon açılışını yapan Türkbükü Çilek Beach için Ramazan Bayramı’nın 2. Günü (26 Haziran) düzenlenen gala gecesinin onur ve performans konuğu olacak.

Yaşam stilinden müzik seçkilerine kadar sosyal medyada yaptığı bir çok paylaşımıyla takipçilerine “Acaba bugün ne yapacak?” sorusunu sıklıkla sorduran Gianluca Vacchi’yi Bodrum’da ağırlayacak olan İasos Exclusive Bodrum projesinin sahibi de olan Meta Bilişim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Vacchi’nin Bodrum ziyaretinin turizm için önemli bir ipucu olduğunu belirterek, “Özellikle bu sezon Bodrum sosyal hayatı ve turizminde hepimizi iyi günler bekliyor temennisini taşıyorum” dedi.

Özoral, İtalyan ziyaretçisi için ayrıca “Vacchi, Bodrum’a hizmetlerimizin sadece bir adımı, önümüzdeki süreçte bölgede ses getirecek bir çok organizasyonun içinde markamızla aktif bir rol üstleneceğiz” ifadesini kullandı.

Bu arada Türkbükü Çilek Beach galasıyla Bodrum’la tanışacak olan İtalyan milyarder iş adamı Gianluca Vacchi’nin turizmin gözbebeği olan beldeye hatırı sayılır bir yatırım yapma düşüncesinde olduğu ve bunu 9.5 milyon takipçisiyle de paylaştığı biliniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu