AsayişGündemManşet

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ…

Bodrum’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, önce aydınlatma direği, ardından, kaldırımdaki kadına daha sonra da telefon kulübesi ve elektrik panosuna çarptı. Yaralanan kadın Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Caferpaşa Caddesi üzerinde hafif ticari aracı ile seyreden İ.Ç. direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. İlk olarak aydınlatma direğine çarparak yıkan araç hızını alamayarak telefon kulübesine ve elektrik panosuna çarptı. Araç, o esnada kaldırımdaki Ayşe Zerrin Karakapıcı isimli yayaya da çarparak yaraladı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen ambulansa alınan yaralı Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Savaş alanına dönen kaza mahalline gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldıktan sonra kazayla ilgili inceleme yaptı. Sürücü gözaltına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yıkılan direk ve elektrik panosu ile hasar gören telefon kulübesi için bölgeye AYDEM ve Türk Telekom ekipleri de geldi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu