GündemManşetSpor

ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

kroscularin ziyareti (8)Muğla’da gerçekleştirilen “İl Kros Birinciliği” yarışlarında Bodrum’u temsil ederek, kategorilerinde birinci olan sporcular eğitmenleri eşliğinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Yarışmalara, Akyarlar Ortaokulu, Profilo Marina Ortaokulu, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi, Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi, Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 92 öğrenciyle katılan Bodrum kafilesi  5 birincilik, 3 ikincilik ve 1 de üçüncülük elde etti. Toplamda 9 kupa ve 70 madalya kazandıklarını belirten eğitmenler; verdikleri tüm destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkürlerini iletti.

Gençlerin başarısından Bodrum adına gurur duyduğunu dile getiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Vakit buldukça sporu asla ihmal etmemeye çalışıyorum. Bu benim için bir yaşam tarzı ve bir tutku. Siz gençlerin de spora olan ilgisi beni çok mutlu ediyor. Koşun, mücadele edin ve kaybetmekten asla korkmayın. Vazgeçmeyin. Unutmayın, siz o pistlerde mücadele verirken bütün bir okul da, aileniz, arkadaşlarınız ve sizden küçük olan sporcu kardeşleriniz de sizinle beraber o koşuya katılıyor, onlar da sizinle beraber koşuyor. Siz başardıkça, küçükleriniz de sizi örnek alıyor. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Spor sayesinde, gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Gençlerin spora yönelmesi çok önemli. Bu süreçte ailelere, öğretmenlerimize, eğitmenlerimize ve okul yönetimlerine üstün gayretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin başarıları ve aldığınız bu madalyalar, bizim tüm çabalarımızın birer ödülü niteliğindedir.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu