GündemKültür SanatManşet

PEHLİVANLAR MEYDANA İNDİ

Muğla Valisi Esengül Civelek bu yıl Altıncısı düzenlenen Köyceğiz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Kültür Şenliğine Katıldı

Köyceğiz Kazancı Festival alanında düzenlenen şenliğe Vali Civelek, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte, 06/08 Mayıs 2018 tarihleri arasında Afyon ilinde yapılan 14–15 Yaş Minik Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Köyceğiz Belediyespor bayan güreşçilerine  Vali Civelek tarafından altın takdim edildi.

Köyceğiz Belediye Başkanlığının organizesinde düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Kültür Şenliğinde vatandaşları selamlayan Vali Civelek, “ Milli değerlerimizin, kültürümüzün yaşatılması, korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için büyük önem taşıyan bu etkinlik aynı zamanda birliğimizi, beraberliğimizi,  kardeşlik ve dostluğumuzu da pekiştirmektedir” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu