GündemKültür SanatManşet

“MAVİ BODRUM” FRANSA’DA

Bodrum’u en çarpıcı görüntüleri ile tanıtan Mavi Bodrum filmi Fransa’da seçkin bir topluluk ve gazetecilerin katıldığı gecede gösterildi.

Dünyanın en güzel koyları birliğinin Fransa’nın Vannes ve La Baule kentlerinde yapılan kongresinde birliğin geçmiş dönem başkanı ve yönetim kurulu üyesi turizmci Galip Gür Bodrum’u anlattı. Her iki kentte de çok sayıda delege ve gazetecinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda Bodrum Belediyesi’nin hazırlattığı Mavi Bodrum filmi dev ekranda gösterildi.

Uluslararası kongre ile ilgili bilgi veren Galip Gür “Bu yıl dünyanın en güzel koyları birliğinin 20’nci kuruluş yılını, birliğin Fransa’da bulunan merkezi Vannes kentinde büyük bir coşkuyla kutladık, kutlamalara diğer bir üyemiz La Baule kentinde devam ettik. Bu kutlamalar sırasında her iki kentte Bodrum belediyesinin hazırlattığı Mavi Bodrum tanıtım filmini seçkin bir topluluk ve basın önünde gösterme imkanı bulduğum için çok mutluyum. Filmi herkes nefesini tutarak seyretti ve sonunda büyük bir alkış aldı. Filme katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kongrenin sonunda İsrail’den Eliat ve Japonya’dan Kujukushima koyları birliğe kabul edildi. Böylece birliğin üye sayısı 26 ülkeden toplam 44 koya ulaşmış oldu.
Kuruluşundan bu yana Türkiye’den tek üye olarak birlikte yer alan Bodrum’u temsil eden turizmci ve köklü Bodrum’lu Galip Gür; 2012-2015 yıllarında birliğin dünya başkanlığını yaptı. Gür, halen Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu