GündemManşet

İNGİLTERE’NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ MUĞLA’DA

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya gelen İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott beraberindeki heyet ile birlikte Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak Valilik şeref defterini imzalayan Büyükelçi Chilcott, Muğla’nın güvenli bir şehir olduğunu ve İngiliz vatandaşlarının Muğla’yı tercih ettiklerini belirterek, vatandaşlarına güvenli bir ortam sağladıkları için Vali Civelek’e teşekkür etti.

Büyükelçi Chilcott, bu sene çok sayıda İngiliz vatandaşının Türkiye’yi ziyaret edeceğini, Muğla’ya ziyaretlerin %70 oranında artacağını beklediklerini belirtti.

Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinden bahseden Vali Civelek, Muğla’nın turizm konusunda ciddi bir tecrübesinin ve güçlü bir turizm kültürünün olduğunu söyledi.

Muğla’da 4 bin 600 İngiliz vatandaşının yaşıyor olmasının huzurun ve güvenliğin bir göstergesi olduğunu belirten Vali Civelek, turistlerin tatillerini huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte işbirliği ve güç birliği içinde çalıştıklarını ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu