GündemManşetSpor

BODRUM’DAN SÜPER LİGE

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde gösterdiği başarılı grafiği ile ligde birinciliği hiçbir rakibine kaptırmadan mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, şampiyonluk kupasını bugün düzenlenen bir tören ile kucakladı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kupa töreni, Sunu Event’in dans gösterileriyle başladı. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımıyla gerçekleşen kupa törenine Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Başkan Yardımcısı Özden Pelister, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Bayanlar Takım Genel Menajeri Zeynep Gül Ene, bayanlardan sorumlu yönetici Bahar Akgün ve ligler direktörü Samer Şenbayrak katıldı.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü oyuncularının tek tek tanıtılarak başlayan kupa seremonisi, TBF Başkan Yardımcısı Özden Pelister’in Kaptan Esra Kayaoğlu’na kupayı teslim etmesiyle devam etti. Takım olarak kupa coşkusu yaşayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, bu coşkuyu seyircisiyle paylaşarak Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunu dolduran yüzlerce taraftarına şampiyonluk coşkusu yaşattı.

Kendilerine tüm sezon boyu destek olan taraftarını ve bu mutluluğu paylaşmak isteyen herkesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan kupa törenine davet eden kulüp başkanı Yiğit Özmen, kendilerine maddi, manevi destek olan kişi, kurum ve kuruluşlara da desteklerini, karşılıksız bırakmadıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Toplam 34 haftalık mücadeleler boyunca çıktığı karşılaşmaların büyük bölümünde galip taraf olarak Bodrum’u ve taraftarlarını sevince boğan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ligin başlamasından itibaren ilk yarının ilk 11 haftası “Namağlup” unvanını elinden bırakmayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, 12. Hafta oynadığı Bayraklı Belediye Spor maçında ilk yenilgisini aldı.

Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, ligde oynadığı 30 maçın 25’ini kazanırken, aldığı 5 mağlubiyet ile ligin en az mağlup olan takımı oldu.

Attığı 2121 sayıya karşın yediği 1601 sayı ile oldukça yüksek bir averaja da sahip olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, Bodrum’a bir ilki yaşatarak, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkan ilk Bodrum takımı olma başarısını gösteren kulüp olarak, Bodrum’da bir tarih yazdı.

Kupa törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon  da katılarak sporcuların sevinçlerine ortak oldular ve tebrik ettiler.

Bodrum Basketbol Kulübü ana sponsoru olan Kırçiçeği Restoranları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş ve genel müdür Meryem Dilşad İpbaş da kupayı takımla birlikte kaldırdılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu