ÇevreGündemManşet

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Peksimet ve Gümüşlük mahallelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Kocadon’a incelemelerinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.

Yaz aylarında milyonlarca yerli yabancı turistin akın ettiği Bodrum’da sezon öncesinde çevre düzenleme çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Biliyorsunuz yaz aylarında nüfusumuz üçe dörde katlanıyor. Vatandaşlarımızın tümüne belediye hizmetlerini eksiksiz vermek adına, tüm ekiplerimiz yarımadanın dört bir yanında çalışıyorlar. Peksimet’te bulunan Modern Asfalt Plentimizin havaların ısınması ile birlikte üretime tam kapasite devreye girmesiyle yol çalışmalarına da hızla devam ediyoruz. Peksimet ve Gümüşlük mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimizin var güçleriyle çalıştıklarını yakından görmüş oldum. Halkım adına onlara teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden Bodrum Belediyesi olarak yoğun bir çaba ile Bodrum’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz ile Bodrum merkezde, Bitez’de, Güvercinlik’te, Gündoğan’da, Turgutreis’te bozulan yolları tamir ediyor, sahil ve çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Çalışmaları bayram öncesinde tamamlamayı umuyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızın da hoşgörülü ve sabırlı olmalarını diliyoruz. Yaptığımız her şey Bodrum’umuzun  daha güzel, daha yaşanılır ve dünya turizminde hak ettiği yeri alması içindir.” şeklinde konuştu.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgilere göre finisherle Peksimet-Gümüşlük yoluna 3 km uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde toplam 24 bin metre kare alana 2 bin ton, aynı güzergahta bulunan asfalt tesis yoluna ise, 1 km uzunluğu ve 7 metre genişliğinde 7 bin metrekare alana 890 ton asfalt serildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu