AsayişGündemManşet

TELEFON HIRSIZLIĞI KAMERAYA TAKILDI

Bodrum-hırsızlık anıBodrum’da kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın, işyerinden cep telefonu çalma görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre dün akşamüstü saatlerinde Tepecik Mahallesi Hamam Sokak üzerinde faaliyet gösteren Marina Lokantası isimli işyerinin sahibi Cihan işler, cep telefonunu işletme önündeki masanın üzerinde bırakarak, bir müşterisinin tost siparişini hazırlamak için mutfağa girdi.

İşler’in lokanta içerisinde girdiğini gören, 20’li yaşlardaki kimliği belirsiz bir şahıs, bir süre işletme etrafında yavaş hareketlerle dolaştı. Telefonun bulunduğu masanın yanına gelen şahıs, bir müddet daha etrafına bakındıktan sonra masadan telefonu alarak hızla bölgeden uzaklaştı.

Dışarı çıktığında telefonunu bıraktığı yerde göremeyen Cihan İşler, kısa süreli şok yaşadı. Daha sonra güvenlik kameralarını inceleyen İşler’in, konu ile ilgili polis ekiplerine müracaatta bulunacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu