ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Yola Devam

Fenerbahçe Koleji 8 Sayı Farkla Yendiler

 

Hizmet verdiği tüm sektörlerde ilklere imza atarak Bodrum markasını Avrupa’ya taşıyan Çağdaş Holding bünyesinde kurulmuş olan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, bu hafta grup lideri Fenerbahçe Koleji Safiport ile karşılaştı.

Sezonun ilk maçlarından itibaren yükseliş ivmesinde bulunan, 13 haftalık mücadelesinde iki maç kaybederek Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde B Grubu’nda 2. Sırada yer alan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda Fenerbahçe Koleji Safiport ile mücadele etti.

Maçın ilk anlarından itibaren oynadığı baskın oyunu, isabetli şutları ve alan savunmasıyla rakibinin öne geçmesine izin vermedi. İlk yarıyı 25-38 önde tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı ikinci yarıya da hılı başladı.

İkinci yarının ilk çeyreği tamamlandığında önde olan ve rakibine 20 sayı fark atarak son çeyreğe giren Çağdaş Bodrum Sporlu oyuncular son çeyrekte Lider Fenerbahçe Koleji Safiport’un baskısına direnerek mücadeleyi 71-79 tamamlayarak sahadan gaip olarak ayrılan taraf oldu.

227 toplam averajı bulunan ve 26 puanla grup lideri olan Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, TBF TB2L 15. Hafta mücadeleleri kapsamında 19 Şubat 2022 tarihinde kendi evinde İstanbul Efendileri ile mücadele edecek. Bodrum Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan maç saat 15.00’da başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu