EkonomiGündemManşet

“SELENE” DE COĞRAFİ İŞARETLİ OLDU

Bafa mahallesindeki Mehmet Özdemir  Zeytinyağı Fabrikasında üretilmekte olan “Selene” markalı zeytinyağı da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurarak ürettiği zeytinyağının Türk Patent Enstitüsü tarafından belirlenen Milas zeytinyağı coğrafi işaret standartlarına uygun olduğunu kanıtlayarak coğrafi işaret etiketi aldı.

Mehmet Özdemir Zeytinyağı Fabrikası adına “Selene” markalı Milas zeytinyağını MİTSO’ya teslim eden Özgür Özdemir, amaçlarının bundan sonra da coğrafi işaret kalitesinde zeytinyağı üretmek olduğunu ifade ederek “MİTSO’ya, Milas zeytinyağının değerine değer katan coğrafi işaret başarısı nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bize düşen her yıl aynı kalitede zeytinyağı üretmek olacak. Bunun için çalışacağız” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de “Selene” markasıyla Milas zeytinyağı coğrafi işaret etiketini alan Özgür Özdemir’e teşekkür ederek “Biz Milas’taki zeytinyağımızın çok kaliteli olduğunu inandığımız için coğrafi işaret almak için yola çıktık ve bunu da başardık. Bundan sonra üreticimize düşen coğrafi işaret standartlarında Milas zeytinyağı üretmek olmalı. Yakında Milas yağlı zeytinyağına da coğrafi işaret alacağız. Bunu başardığımızda sizlerden beklentimiz, yine coğrafi işaret standartlarına uygun bir şekilde Milas yağlı zeytinini üretmek ve güzel ambalajlar içinde pazara sunmak olmalı” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Selene” markasıyla Milas zeytinyağı coğrafi işaret etiketini almaya hak kazanan Özdemir Zeytinyağı Fabrikası ve Özgür Özdemir’i, 9 Mayıs’ta İzmir’deki Olivtech fuarına davet ederek MİTSO standında coğrafi işaretli zeytinyağlarını sergilemelerini istedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu