EkonomiGündemManşet

“DİNÇ” EKİP GÖREV BAŞINDA…

2 Nisan tarihinde gerçekleşen Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi Başkan ve Meclis Üyelerinin seçiminden zaferle çıkan Orhan Dinç ve ekibi göreve başladı.

Mazbatayı teslim alan yeni yönetim öğlen saatlerinde DTO Bodrum şubesinde bir araya geldi. Seçim sonrası yapılan itiraz ile alınan hukuka aykırı iptal kararının Ankara’dan bozulması ile gecikmelide olsa yönetimi devralan Başkan Orhan Dinç ve ekibi haklı zaferin gururunu yaşadılar.

DTO Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç, ekip arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Talip olduğumuz bu görev için canla başla, bir birimize inanarak mücadele verdik. Bodrum Deniz Ticaret Odasının üyeleri de bizlere inandılar ve güvendiler. Bizlerdeki samimiyeti gördüler, sağ olsunlar. Ağır bir yük aldık, işimiz hiç kolay değil, çok çalışmamız lazım. İlk etapta gördüğümüz eksikliklerden en önemlisi üyelerimizle olan ilişkilerimiz. Artık iletişimi yüksek bir Oda olacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.”

Seçim sonuçlarına yapılan itiraz nedeniyle yaşanan gelişmelere kısaca değinen Dinç, adaletin yerini bulduğunu ifade ederek şunları şöyle konuştu:

“Bodrum gibi Dünya markası bir şehirde büyük güzel bir Odanın Yönetimi olduk. Hep birlikte aile ortamı gibi çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Çok güzel, büyük bir aile olduk. İnşallah gelecek nesillere de örnek olacak şekilde güzel çalışmalara imza atacağız.  Seçimde farklı olaylar oldu ama bunlar bizim dışımızda gelişen olaylardı ve nihayetinde adalet yerini buldu.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu