EkonomiGündemManşet

BODRUM NATUREL’in İKİNCİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmir’in önemli fuar organizatör firmalarından Gençiz Fuarcılığın organizasyonuyla ve Bodrum Ziraat Odası’nın işbirliği ile 29 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde hayata geçirilecek olan Bodrum Naturel Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış Günleri 2. Danışma Kurulu Toplantısı Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

BODRUM’DA EKOLOJİK ve DOĞAL ÜRÜNLER ÖN PLANA ÇIKACAK

Faaliyete geçtiği günden itibaren hayata geçirdiği projelerle ve etkinliklerle kısa sürede aktif bir oda haline gelen Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet MELENGEÇ, oda olarak organik ve doğal tarım konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, ‘’Böyle bir projenin Bodrum’da hayata geçirilecek olmasından dolayı heyecan ve  mutluluk duyuyoruz. Daha zengin  içerikli ve başarılı bir organizasyon gerçekleştirmek için Bodrum Naturel’in ikinci danışma kurulu toplantısını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sektör kurum/kuruluşların değerli temsilcilerinden görüş ve önerilerini alarak, Bodrum Naturel Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış Günleri etkinliği  için emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz’’dedi.

Dünyadaki yükselen trend ve insanların sağlıklı, doğal besine ihtiyaç duyduğunu belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman GENÇER, katılımcı ve  ziyaretçilerin bu organizasyonda umduklarını fazlasıyla bulacağına dikkat çekti. Osman GENÇER, ‘’Bodrum Naturel için ikinci danışma kurulu toplantısını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sektör ve kurum/kuruluşların etkinliğimize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok mutluyuz. Onların değerli görüşleri ve vermiş oldukları destek ile etkinliğimizin başarı çıtası yükselecektir’’dedi.

BODRUM NATUREL’de SEKTÖR GÜCÜNÜ GÖSTERECEK

Bodrum Naturel’de üretici firmalar ürünlerini tanıtma ve satış fırsatını bulacaklar. Taze Ürünler (sebze, meyve), Süt ve Süt ürünleri, yumurta, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bakliyat, Baharat, Kurutulmuş Ürünler, Ekmek ve Unlu Ürünler, Bal ve Arı Ürünleri, Deniz Ürünleri, Dondurulmuş Gıdalar, İçecekler, Vücut ve Cilt Bakım Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Hediyelik Eşya ve Aksesuarlar, Mobilya ve Ev Ürünleri, Temizlik Ürünleri, Bahçecilik, El Aletleri ve Bahçe Ekipmanları, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tohum ve Fidan Yetiştiricileri, Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşları, Kırsal Turizm, Yenilenebilir Enerji Sistemleri konularında faaliyet gösteren tüm sektör paydaşlarını tüketici ve sektör profesyonelleriyle bir araya getirecek olan organizasyon; 29 Ağustos-02 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 11.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu