ÇevreGündemManşet

Yine Ucuz Atlatıldı

Açılan Çukura Bu Sefer Kamyonet Düştü

 

Bodrum’da ana isale hattında patlama yaşandı, caddede seyreden bir kamyonetin ön kısmı patlamayla açılan çukura düştü. Çevredeki işyerlerini su bastı. Bölgede 36 saat su kesintisi yaşanacağı öğrenildi.

İlçeye bağlı Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde ana isale hattı patladı. Patlamanın hemen ardından caddeden geçen Mehmet Kaya idaresindeki kamyonet, patlamayla açılan çukura düştü. Sürücü Kaya ile kamyonett yolcu olarak bulunan 2 kişi, tonlarca suyun çıktığı çukura düşen kamyonetten kendi imkanlarıyla çıktı.

Patlaktan çıkan tonlarca su, çevredeki işyerleri ve bahçeleri bastı. Ana isale hattına gelen suyun kesilmesinin ardından yol trafiğe kapatıldı, çukurda mahsur kalan kamyonetin kurtarılması için vinç yardımıyla çalışma başlatıldı.

İşyerlerini su basan esnaf, suyu tahliye etmek ve işyerini temizlemek için çalışma başlattı.

Kamyonetiyle çukura düşen Mehmet Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geldiğimizde burada bir tane araba durmuştu. Geçelim mi geçmeyelim mi dedik. Normal su vardı ilk başta. Arabayı geri vitese almadan yol çöktü. Kendimi zar zor dışarıya attık.”

MUSKİ ekiplerinin onarım çalışmaları başlattığı bölgede 36 su kesintisi yaşanacağı öğrenildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu