ÇevreKültür SanatManşet

Leleg Yolunda Zafer Yürüyüşü

Çanakkale Zaferi Anısına 88 km.lik Yürüyüş

 

Doğa sporları Derneği Leleg yolunu dün sabah Etrim den başladıkları doga yürüyüşünü Çanakkale Zaferi’nin anısına yaptılar. Bu sabah Turgutreis Anıtı önünde tamamladılar.

19 Mart 2022 tarihinde Çanakkale Şehitlerinin anısına ve Leleg yollarının tanıtım ve önemine dikkat çekmek için planlanan 88 km.lik yürüyüşe Etrim Köyü baslangıç noktasında başlayarak yürüyüşün tamamını  26 saatte başarıyla  bitiren  Burhan Yusuf Taş,Hüseyin Aydın,Arcan Camgöz, ve yürüyüşe gene 30 km .lik mesafeyi katederek destek veren Duran Çam, Yokusbaşı /Pedasa 7km.lik  hatda gece destek veren Timea Tümay   ve Yokusbaşı /Turgutreis  ikinci 44 km.lik etapta gece destek veren Kemal Sökmen ve Selda Özhan Bodosk’un misyonunu başarıyla  tamamlandı.

Ayrıca belirli noktalarda sporcuların dinlenmeleri için Çağrı Özbek,Hüseyin Özbek ,Kamil İstif, Yasemin Acar,Funda Taş,Naim Sidra,Harun Şamat,Otantik Ocakbaşı İşletmecisi İnan Özcan,Hasan Özcan istasyon noktaları kurup lojistik yardımı da sağlayarak sporcularımıza gereken desteği sağlamışlardır. Bodosk’un diğer değerli yönetim kurulu üyeleri de bu organizasyonda sonuna kadar sporculara destek oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu