EğitimGündemManşet

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’un hayatı konulu kitap okuma yarışması sonucunda dereceye giren 35 öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin tarafından Mehmet Akif Ersoy’un kabrini ziyaret etme ve İstanbul tarihi yerler gezisi ile ödüllendirildiler.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 12 okuldan toplam 200 öğrencinin katıldığı kitap okuma yarışması sonucunda yapılan sınavda dereceye giren 35 öğrenci İstanbul gezisinde mutlu anlar yaşadılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin liderliğinde İstanbul’a giden 35 öğrenci ve 10 idareci İstanbul’da sırası ile Mehmet Akif Ersoy’un Kabrini, Miniatürk’ü, Fetih 1453 Panorama Müzesini, Akvaryum’u, Topkapı Sarayını ve Yerebatan Sarnıcını gezdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin “Yapmış olduğumuz yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilerimize böyle bir gezi düzenleyerek ödüllendirdik. Öğrencilerimizide tarih bilincini uyandırmak , tarihimizde vatanına , milletine ve mukaddesatına karşı sorumluluklarını yerine getirmiş şahsiyetleri tanımaların sağlamak için yapılan bu etkinliğin amacına ulaştığına inanıyorum . Müdürlüğümüzce bu şekilde faaliyetlerimiz devam edecek. Bu faaliyetin gerçekleştirilmesinde katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. İstikbalimizin teminatı olan Öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu