GündemHayatManşet

BODRUM’DAN AFRİN’E DESTEKLER SÜRÜYOR

Bodrum’dan, Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görevli Mehmetçiklere, Bodrum Mandalina Gazozu ile Bodrumsporun organizasyonunda annelerin ördüğü atkı ve bereler gönderildi.

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla Afrin’deki Mehmetçiklerimize Bodrum Mandalinasından üretilen ürünleri yolladı.

15 Temmuz Şehidi Türkmen Tekin’in adının verildiği İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla Bodrum mandalinasından yapılan gazoz, lokum, bisküvi gibi ürünleri askerlerimiz için yazdıkları mektupla birlikte Afrin’e yolladı.

Öğrenciler ayrıca okul bahçesinde “Çanakkale ve Afrin” yazısı oluşturdu.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Altyapı Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte, altyapı futbol takımı oyuncularının anneleri Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Mehmetçiklerimiz üşümesin diye eldiven, atkı ve bere ördüler.
Proje kapsamında geçtiğimiz günlerde oynanan Bodrumspor-Pedesa Gençlikspor altyapı müsabakasında tribünde yerini alan anneler bir taraftan tezahürat yapmış bir taraftan da Mehmetçik için bere ve atkı örmüşlerdi. Örülen bere, atkı ve eldivenler Mehmetçiklerimiz için Hatay sınırındaki sınır birliğine teslim edilmek üzere kargoyla gönderildi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Velilerimiz ve çocukları antrenmanlara getirirken olsun maçlarda olsun bu el emeği atkıları, bereleri Afrin’deki kahraman askerlerimiz için ördüler. Şimdide bunlar tamamlandı. Afrin’deki askerlerimize bir moral olsun, Bodrum’dan da bir buradan onların yanında olduğumuzu belirtmek adına hediyelerimizi yolluyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu