ManşetSpor

Rakibini Rahat Geçti

Bodrum’un İncileri şampiyonluk yolunda önemli galibiyet aldı

 

Kadınlar Voleybol 2’inci Lig 7’inci Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Coenda Medical ligin 10’uncu haftasında evinde oynadığı Gencelli İdman Yurdu’nu 3-0 mağlup etti. Bodrum’un İncileri, en yakın takipçisi Fethiye ile arasındaki 1 puanlık farkı korurken, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2’inci Lig 7’inci Grup’ta mücadele eden B.B. Bodrumspor Coenda Medical evinde Gencelli İdman Yurdu’nu ağırladı.  Binnaz Karakaya Spor Salonu’ndaki müsabakayı 7’den 77’ye onlarca sporsever izledi. Yeşil-beyazlı ekip sahadan 25-16, 25-14 ve 25-13 olmak üzere 3-0 galip ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip ligde oynadığı 10’uncu maçından da galip ayrılarak puanını 27’ye yükseltti ve liderlik koltuğunu korudu. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atan Bodrum’un İncileri ligde en yakın takipçisi Fethiye ile aralarındaki 1 puanlık farkı korudu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu