ÇevreGündemManşet

BODRUM’U DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEK YARIŞMA…

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Bodrum Çevre Platformu ve Bodrum Peyzaj Mimarları Odası tarafından düzenlenen “Bodrum En Güzel Bahçe & Balkon/Teras Yarışması” için başvurular 15 Mart 2018 Perşembe gününden itibaren alınmaya başlanacak.
Yarışma ile ilgili olarak Bodrum Çevre Platformu şu açıklamayı yaptı:
 “Muğla’nın incilerinden biri olan Bodrum ilçemizi daha temiz ve bakımlı hale getirebilmek için Bodrum Belediyesi ile Bodrum Çevre Platformu birlikte En Güzel Bahçe ve Balkon/Teras Yarışması düzenlemiş bulunmaktadır.
Bodrum’u emsalsiz kılacak, görsel kalitesi yüksek mekânlar yaratmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş rengarenk bahçe ve balkon/terasları ile anılan bir ilçe haline getirmek için 15 Mart – 10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya katılmanızı bekleriz.
Bu yarışmanın sonunda en fazla kazanan Bodrum olacaktır. Bu arada kazananları mutlu edecek ödüllerimiz bulunmaktadır.
Bodrum’da açan her çiçek ülkemizdeki kara bulutların dağılması için bir vesile ve halkımıza moral olacaktır. Kara bulutlara inat biz yaşamaya, yaşatmaya ve üretmeye, üretirken çoğalmaya odaklanmalıyız.”
10 Nisan 2018 Salı gününe kadar devam edecek yarışmanın, başvuru formlarını ve şartnamesini:
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,
Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü,
Bodrum Çevre Platformu,
Bodrum Peyzaj Mimarları Odası,
adreslerinden temin edilebilecektir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu