AsayişGündemManşet

OTOMOBİLİ ÖNÜNE KATTI..50 METRE SÜRÜKLEDİ…

Bodrum’da meydana gele trafik kazası şans eseri ucuz atlatıldı.

Bodrum-Turgutreis Karayolu Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, otomobil hafriyat kamyonunun önünde yaklaşık 50 metre sürüklenirken bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Konacık Cahit Özvezneci İlkokulunda görevli iki öğretmen okul çıkışı evlerine gitmek için Konacık Kavşağından Bitez istikametine doğru seyir haline geçtiler. Tam bu sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle, Bodrum istikametinden gelen bir hafriyat kamyonu otomobili önüne aldı.

Kamyon sürücüsünün bir süre sonra fark ettiği kazada otomobil yola paralel bir şekilde yaklaşık 50 metre kamyonun önünde sürüklendi. Durumu fark ettikten sonra duran kamyon şoförü ve çevredeki vatandaşlar bir anlık şaşkınlığı atlattıktan sonra otomobilde bulunan öğretmenlerin yardımına koştu.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından ambulansa alınan bir öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu