GündemHayatManşet

ŞEHİT ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR’İN ADINI BODRUM’DA DA YAŞATIYORLAR

Omer_Halisdemir (4)15 Temmuz darbe girişimi sırasında kahramanca Şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir’in ismi Bodrum’da bir işletmenin girişinde yaşayacak.

Konacık Mahallesinde bulunan bir işyerinin girişine asılan ve üzerinde “Şehit Ömer Halisdemir, Niğde’li Kahramanımız” yazılı tabela görenler tarafından takdir topluyor.

İşletme çalışanlarından Yasin Kataş kendilerinin de Niğde’li olduklarını, hatta bir çalışanlarının Şehit Ömer Halisdemir’in akrabası olduğunu söyledi. Konacık Mahallesindeki yeni açtıkları işyerinde kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in ismini yaşatmak için üzerinde Ömer Halisdemir’in fotoğrafının bulunduğu bir tabela astıklarını belirten işletme sahipleri, tabelayı yaptırmaya gittikleri tabela firmasının da kendilerinden para almadıklarını sözlerine ekledi.

Yoldan geçenlerinde üzerinde kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in fotoğrafının bulunduğu tabelanın fotoğrafını çektiği gözlenirken, işletme sahipleri birçok vatandaşın kendilerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu