GündemManşetSpor

BİOR START ALDI…

Bodrum Belediyesi’nin himayesinde; 21 ülke, 90 kulüp ve yaklaşık 500 sporcunun katılım gösterdiği; 7-11 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 6. Bodrum International Optimist Regatta (BIOR) kortej geçişi ile başladı.

Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen BIOR’a; Türkiye  Yelken Federasyonu,  Bodrum Belediyesi,  İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, B.B.Bodrumspor Yelken Şubesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, Akustik Tourism Center ile Opti-Tur destek veriyor.

İçmeler Mevkinde yer alan B.B.Bodrumspor Yelken Şubesi’nde gerçekleşecek olan BIOR, bugün Tepecik Meydanı’ndan Kumbahçe Meydanı’na yapılan kortej yürüyüşü ve açılış töreni ile resmen başladı. 8 Mart Perşembe ise İçmeler’den verilecek start ile optimistçiler, 11 Mart Pazar gününe kadar mavi sularda kıyasıya mücadele edecek.

Beş günlük BIOR süresince optimistçiler ile antrenörlerinin yanı sıra sporcuların ailelerinin de aralarında bulunduğu Türkiye ve dünya çapından 1000’den fazla sporsever Bodrum’da yarış heyecanına ortak olacak.

BIOR’a bu yıl katılım gösteren ülkeler arasında Türkiye’nin yanı sıra; Slovakya, Malta, Libya, Yunanistan, İsveç, Sırbistan, Makedonya, Litvanya, Polonya, Letonya, Avusturya, Belçika, Rusya, Hollanda, Tayland, Hollanda, Azerbaycan, Bulgaristan, Ukrayna ve Slovenya yer alıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu