EkonomiGündemManşet

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU MUĞLA’DAYDI

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu-MuğlaVali Civelek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte açılış ve temel atma törenlerine katıldı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, bir dizi açılış ve ziyaret için Muğla’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte açılış ve temel atma törenlerine katıldı.

Vali Civelek ve Hisarcıklıoğlu ilk olarak Ortaca ilçesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası açılışını gerçekleştirdi.

Ortaca ilçesindeki açılışın ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Vali Civelek ve beraberindeki heyet burada odanın faaliyetleri ve projeleri hakkında brifing aldı. Daha sonra, heyet Babadağ Teleferik Projesinin temel atma törenine katıldı.

Vali Civelek, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı Marmaris ilçesi oldu. Vali Civelek ve Hisarcıklıoğlu, Marmaris Kapurcuk Kültür ve Gastronomi Evi’nin açılış töreninde Marmaris iş dünyasıyla bir araya geldi.

Muğla Ticaret Borsası yeni hizmet binasının açılışını da yapan Vali Civelek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, açılış sonrasında Yeniköy Mahallesi’nde yapılacak TOBB Fen Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, fen lisesinin temel atma töreninin ardından Muğla Valiliğine gelerek Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

Daha sonra, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Vali Civelek ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu,  Milas Ekonomisinin Öncüleri Ödül Töreni’nde ödül almaya hak kazananlara ödüllerini verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu