GündemHayatManşet

MİNİKLERDEN ŞEHİTLİĞE ZİYARET

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltikli İlk-Ortaokulu öğrencisi minikler şehitliği ziyaret ettiler.

Muğla Menteşe ‘nin seçkin okulları arasında gösterilen Şehit Piyade Asteğmen Yıldıray Çeltikli İlk-Ortaokulu öğrencisi minik öğrenciler Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ile birlikte Muğla Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerin kabirlerine karanfil çiçekleri koydular.

Ziyarette Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da kendilerine eşlik ederken, Türkiye Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sezai Kanlıyer de kendilerine çeşitli bilgiler verdi.

Şehitlik ziyareti sonrasında Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ‘ni de ziyaret eden minik öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulup,  Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından gönderilen Türk Bayrakları ve Kanka Polis Madalyaları görevli polisler tarafından takdim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu