ManşetSpor

Uzatmalarda Beraberlik Golü Geldi

Bodrum FK yediği son dakika golüyle berabere kaldı

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 15’inci haftasında evinde konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Son dakika yenen gol nedeniyle üzgün olduklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son dakika gollerinin nasıl üstesinden geleceğimizi bilemiyorum. Tek bildiğim bir şey var. Çok iyi niyetli bir takımız. Rakip ceza sahamıza girmeden bir puan alıp gitmesi, bizden iki puan çalması bizi çok üzdü” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 15’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK evinde Tuzlaspor’u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremezken ilk yarı golsüz berabere bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına Bodrum FK değişiklikle başladı. Etkili oyunu sürdüren yeşil-beyazlı ekip Kenan’la 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında Tuzlaspor Ahmethan’ın golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmazken maç 1-1 berabere sona erdi.

ÇOK İYİ NİYETLİ BİR TAKIMIZ

Son dakika yenen gol nedeniyle üzgün olduklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son dakika gollerinin nasıl üstesinden geleceğimizi bilemiyorum. Tek bildiğim bir şey var. Çok iyi niyetli bir takımız. Rakip ceza sahamıza girmeden bir puan alıp gitmesi, bizden iki puan çalması bizi çok üzdü. Ama yapacak bir şey yok. Futbol bu. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Mücadele gösteren, kazanmak isteyen oyuncularımı kutluyorum. Ama maalesef çok üzgünüm olmadı, olanla yetinip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Tuzlaspor yardımcı antrenörü Bekir İrtegün ise, “Bodrum’da oynamak çok keyifliydi. Geçen hafta galip geleceğimiz maçı berabere bitirmiştik. Bu hafta da son dakikada berabere kaldık. Futolun cilvesi diyelim. Oyun olarak düşüktük ama zaman zaman böyle oyunlar olabiliyor. İyi takımlarla kritik maçlar oynuyoruz. Alınan bir puan çok değerlidir. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 8’de sağ kanattan gelişen Bodrum FK atağında Üzeyir’in yaptığı ortaya Celutska’nın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dakika 35’te Bodrum’un kullandığı kornerde Burak Çoban’ın vuruşu yandan auta gitti.

Dakika 40’daki Bodrum FK atağında Mohammed’in ceza sahası dışından vurduğu top, Tuzla savunmasına çarpıp az farkla auta çıktı.

Dakika 64’te Bodrum FK atağında sağ kanattan topla birlikte ilerleyen Kenan Özer’in ceza sahası dışından vurduğu top, kalecinin sağından kaleye girdi; 1-0

Dakika 77’de çalımlarla Tuzla ceza sahasına giren Kenan Özer’in şutunda kaleci Ferhat gole izin vermedi.

Dakika 90+5’te Bodrum FK ceza sahasına yapılan ortada Ahmethan kafa vuruşuyla toplu ağlara gönderdi; 1-1

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu