GündemManşet

VALİ CİVELEK YATAĞAN’DA MUHTARLARLA BULUŞTU

VLK_9132Muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenli olarak muhtarlarla buluşan Muğla Valisi Esengül Civelek bu kapsamda Yatağan ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Esengül Civelek Başkanlığında Yatağan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya; Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ş. Fırat Erkal, İl Mahalli İdareler Müdürü Adem Okumuş, Karayolları 26. Şube Şefi, DSİ Müdür Yardımcısı Hasan Yavuz ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

Vali Civelek; toplantı başlangıcında yaptığı konuşmada hızlı, etkin, kaliteli hizmet sunmak, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyeti yaratmak için düzenli olarak muhtarlarla ilçelerde toplantılar yapıldığını belirtti.

Toplantıda muhtarlar sorun, talep ve ihtiyaçlarını belirttiler, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini doğrudan ilgili kurumlara aktarma fırsatını sunduğu için Vali Civelek’e teşekkür ettiler. 

Toplantı sonunda muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini belirten Vali Civelek, muhtarlara görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu