AsayişGündemManşet

ÇÖZÜMÜ İNTİHARDA BULDU…

intiharBodrum’da alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptıran bir kişi, kafasına silahla ateş etti. Ağır yaralanan şahıs, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İddiaya göre, Gündoğan Mahallesi’nde otomobili ile seyreden 32 yaşındaki İlker Dinçer, jandarma ekiplerince durduruldu. Ehliyetini ibraz edemeyen ve alkollü olduğu tespit edilen sürücü Gündoğan Jandarma Karakol Komutanlığı’na getirildi. Dinçer, daha sonra ehliyetini almak üzere evine gitti. Jandarmaya ehliyetini veren İlker Dinçer, karakoldan dışarı çıktıktan bir süre sonra yanındaki silahla kafasına ateş etti.

Ağır yaralanan Dinçer, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılırken, kurşunun beynine ağır hasar verdiği, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmayı polis ekipleri yürütüyor.

Dinçer’e, daha önceleri 18 kez çeşitli ihlallerden trafik cezası kesildiği bildirildi. Araç kiralama firması işleten ve maddi sıkıntılar yaşayan şahsın, son zamanlardan psikolojik sorunlar da yaşadığı öğrenildi.

Edinilen son bilgilere göre, Dinçer’in beyin ölümünü gerçekleştiği, organ nakli için ailesinin onayı beklendiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu