MekanSpor

2023 Enduro Start Aldı

İlk Ayak Bergama'da Koşuldu

 

TMF 2023 yılı Enduro Şampiyonası hafta sonu Bergama’da başladı. Bodrum Motosiklet Spor Kulübü nü temsil eden sporcumuz Aykut KIZILTAN yine kürsüde. 2022 sezonunda kendi grubunda Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz 2023 yılı Enduro Şampiyonasına da Bergama’da kendi grubunda 1.lik genel klasmanda 4.lük elde ederek şampiyonaya hızlı bir başlangıç yaptı. Yarış esnasında yaşadığı teknik sorunlardan dolayı genel klasmanda 4. olan sporcumuz Aykut KIZILTAN ‘ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Aykut KIZILTAN “bu sene şampiyona benim için daha zor olacak. Çok güçlü ve tecrübeli rakiplerim var. Kondisyon olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Bu sene hem grubumda hem de genel klasmanda 1. Olmak için elimden geleni yapacağım. İlk yarış Bergama’da gerçekleşti. Yarışta yaşadığım teknik sıkıntılar nedeniyle grubumda 1. olmama rağmen genel klasmanda sıra kaybederek 4. oldum. Önümüzdeki yarışlarda daha üst sıralarda olacağıma eminim. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu