ManşetSpor

Bodrum FK Evinde 3 Puan Arayacak

Zorlu Virajda Hedef Galibiyet

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 27’inci haftasında evinde Boluspor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Play-Off hattındaki yerini korumak adına maçta gülen taraf olmak istiyor. Zor bir maç olacağına işaret eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bizden elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 27’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK evinde Boluspor’u konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Süleyman ile kart cezalısı Celal karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Furkan ve Eray’ın durumunun maç günü netlik kazanacağı belirtildi. Ligde Play-Off hattında 43 puanla 5’inci sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip Boluspor karşısında 3 puan alarak çıkış yakalamak istiyor. Öte yandan, yeşil-beyazlı ekip ligin 25’inci haftasında evinde ağırladığı Eyüpspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Boluspor karşılaşmasında maça seyircisiz çıkacak.

Elimizden Geleni Yapacağız

Ligdeki tablo hakkında yorum yapan Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Taraftarsız bir maç oynayacağız ve bir ilki yaşayacağız. 3’üncü sezonumuz burada bitiyor dolayısıyla ilk defa böyle bir şey yaşayacağız. Bunu da yaşattırdılar sağ olsunlar ama yapacak bir şey yok devam edeceğiz. Rakibimiz Boluspor çok aşağılardan çok büyük bir ivmeyle doğru işler yaparak buraya kadar geldi. Muhtemelen daha da yukarı gitmeyi hedefliyorlar. İyi bir takım, iyi bir oyunu var bizim için sıkıntılı ve zor bir maç olacak. Bizden elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Biz şuanda öyle bir konumdayız ki yani ikinci ve üçüncü olma potansiyelimiz yüksek üçüncü olma daha yüksek. Play-Off’a girmeme şansımızda yüksek dolayısıyla orta şekilde gidiyor. Ayrıca bu hemen hemen bütün takımlar içinde geçerli, özellikle bugün 3’üncü olan takımla 8’inci olan takım hatta gelmesini beklediğim Gençlerbirliği’yle beraber yani 3’üncü ve 9’uncu arasında bu yarış sezon sonuna kadar devam edecek. Kalan 9 maçı iyi değerlendiren takımlar buradan iyi sonuçlar alabilirler, birazcık tökezleyenler maalesef yarışın dışında kalabilir inşallah biz olmayız” dedi.

Takımın genç yıldızlarından Pedro Brazao, “ Takım halinde savaşıyoruz, herkes birbirine çok yardımcı oluyor bende elimden geldiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Her zaman taraftarla oynamak çok daha iyi, çalışmalarımızı sürdürüyoruz maçta en iyi şekilde işler yapmak istiyoruz. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var, taraftarın bana desteğinden dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu