ManşetSpor

Gümüşlük Etabı bu hafta sonu gerçekleşecek

Tırhandil Cup Kış Trofesi 2023/24 5. ayak

Bodrum’un simgelerinden ve denizciler tarafından tutkuyla sevilen Tırhandillerin tanıtılması ve yaşatılması için düzenlenen Tırhandil Cup, 5. ayak yarışları Bodrum-Gümüşlük-Bodrum etabı ile devam edecek.  2-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan yarışlarda, Bodrum’dan yola çıkacak olan Tırhandiller yarışarak Gümüşlük’e varacak. Akşam 18.30’da Club Gümüşlük’te düzenlenecek olan bir önceki ayağın ödül töreninin çok renkli geçmesi bekleniyor. Ardından yarışmacıları ağırlayacak olan Fenerci Restaurant’ta yelkenciler günün yorgunluğunu atacak.

5. ayak yarışları, pazar günü Gümüşlük-Bodrum etabıyla son bulacak.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF) faaliyet programında yer alan Tırhandil Cup Kış Trofesi, Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın destekleri ve diğer kamu kurumları ve sponsorların katkılarıyla düzenleniyor. Tırhandil Cup Kış Trofesi, 23-24 Mart’ta düzenlenecek 6. ayak yarışlarıyla sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu