EğitimGündemManşet

BAŞKAN KOCADON, ÇAMLIK’TA KERMESE KATILDI

camlikta kermes (9)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Çamlık Mahallesi’ndeki Çamlık İlkokulu’nda düzenlenen kermese katıldı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Turgay Kaya ile birlikte Çamlık İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon, okulun bahçesinde Okul Müdürü Sevilay Korkmaztürk, öğretmenler, öğrenciler ve Çamlık Muhtarı Mehmet Karaman tarafından karşılandı. Öğrenciler Başkan Kocadon’a üstünde Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı bir puzzle hediye etti.

Daha sonra Çamlık İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun bahçesinde düzenlenen kermesi gezen Başkan Mehmet Kocadon, bir yandan vatandaşlarla sohbet ederken bir yandan da kermes için hazırlanan emeği göz nuru ürünleri inceledi, bilgiler aldı.

Çamlık İlkokul Müdürü Sevilay Yılmaztürk ve Okul Aile Birliği üyeleri, okullarına verdiği destekler nedeniyle Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür etti. Başkan Kocadon “Yarımadadaki tüm okullara imkanlar dahilinde yardım etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizden çeşitli isteklerin yer aldığı mektuplar almıştım. Onların isteklerini yerine getirmek benim için en büyük mutluluk.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu