AsayişGündemManşet

ESKİ DENİZCİ CANINA KIYDI

IMG-20180201-WA0019Bodrum’da eski süngerci 67 yaşındaki Mehmet Tekinkaya, evinin bahçesinde intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Yalıkavak Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Mehmet Tekinkaya, dün arkadaşları ile biraz vakit geçirdikten sonra eşi ile birlikte yaşadığı evine geldi. Bir süre televizyon izleyen ve kahve içen Tekinkaya daha sonra yakınlarını ve arkadaşlarını arayarak hal hatırlarını sordu.

Tekinkaya, gecenin ilerleyen saatlerinde ise kendisini evinin giriş kapısındaki pergole demirine astı. Sabaha karşı durumu fark eden eşi sağlık ekiplerine haber verdi.

Eve gelen ekipler, şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Tekinkaya’nın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi, ardından Yalıkavak Mezarlığı’na defnedildi.

Öte yandan Mehmet Tekinkaya’nın 2 kızından biri de 2012 yılında Gümbet Mahallesi’ndeki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunmuş, ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu