EğitimGündemManşet

OKULLARDA TADİLAT ÇALIŞMALARI

fb02915d-2183-4153-89d8-2c3e3165290eMilas Belediyesi, yarıyıl tatilinde ilçedeki okullarda yaptığı tadilat çalışmalarına hız verdi.

Okullar için her yıl bütçesinden önemli bir kaynak ayıran Milas Belediyesi, öğrenciler tatil yaparken okullardaki eksikleri tamamlamak için çalışıyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Hizmet birimi ekipleri öğrencilerin yarıyıl tatilinden sonra eksikleri tamamlanmış, tadilatları yapılmış olarak okullarında ders başı yapabilmeleri için yoğun bir çalışma başlattı. Yıl boyunca başta boya badana olmak üzere, sıhhi tesisat onarımı, bahçe duvarı yapımı, tuvalet onarımı, oyun sahası düzenlemesi, kantin yapımı gibi pek çok konuda okullara destek veren Milas Belediyesi, yarıyıl tatilini de Güllük ve Ören mahallesindeki okullarında bakım ve onarımları için fırsat olarak kullandı. Yarıyıl tatilinde Ören Ortaokulu’nun yetersiz kalan Kantini için çalışma yapıyor ve bu anlamda okul binasının kantinini baştan aşağı yeniliyor.

Acil Hizmet birimi ekipleri ayrıca Güllük Anaokulunu da baştan aşağı yeniliyor. İç ve dış cephe boyaları, taban ve duvarlara ahşap kaplamaları ve çatı tadilatı gibi birçok iş bir arada yürütülüyor. Ekipler, çocuklar eğitim öğretim yılının ikinci yarısına eksiklikleri giderilmiş, tamamen tadilat görmüş sınıflarda eğitim görmeleri için yoğun çaba sarf ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu