AsayişGündemManşet

Bodrum’da Silahlar Konuşmaya Başladı

Bir Esnaf Daha Silahlı saldırıya Uğradı

 

Bodrum’da önceki gün yaşanan silahlı saldırının üzerinden 24 saat geçmeden bugün bir silahlı saldırı haberi daha geldi. Çarşı Mahallesi’nde esnaf olduğu öğrenilen bir kişi silahlı saldırıya uğradı.

Dün akşamüstü saatlerinde Çırkan Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde yaklaşık 2 ay önce bir kasap dükkanını devralan, evli ve 2 çocuk babası Osman Büyükkök, işletme çalışanları ile birlikte kasap dükkanında oturduğu sırada, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Olayın üzerinden henüz 24 saat bile geçmeden bir silahlı saldırı haberi de Çarşı Mahallesi’nden geldi. Çarşı’da saat 14.40 sularında Cevat Şakir Caddesi üzerinde bir giyim mağazasının işletmecisi olduğu öğrenilen Y.K. isimli esnaf, baldırından vuruldu.

Kim tarafından gerçekleştirildiği öğrenilemeyen olayın ardından esnafın vurulduğunu gören çevredeki diğer esnaf, sağlık ekiplerinden yardım istedi. 112 Acil Sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralının tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan ilçede 2 gün içerisinde 2 silahlı saldırı yaşanmasına “Bodrum Teksas gibi oldu” yorumu yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu