EğitimGündemManşet

KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

IMG_7035Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Bodrum’da bulunan okullarda “Kariyer Günleri” etkinlikleri başladı.

Mesleklerinde başarılı olan kişilerin öğrencilerle buluşturulduğu etkinliklerde öğrencilerin meslek seçmelerinde yardımcı olması planlanıyor. Bu kapsamda Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Bodrum Cumhuriyet Savcısı İsmail Kabadayı Bodrum Şehit Türkmen Tekin İmam Hatip Okulu öğrencileri ile bir araya geldiler.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Öğrencilerimin hayal kurarken meslek guruplarını bilmelerini istiyoruz. Alanlarında uzman kişileri öğrencilerimizle buluşturarak hedeflerini belirleme anlamında faydalı olmasını hedefliyoruz. Dün Cumhuriyet Savcımız İbrahim Kabadayı İmam Hatip ve Konacık Anadolu Lisesi öğrencilerimizle bir araya gelerek Savcılık Mesleğini öğrencilere anlattı. Bugün ben ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin öğrencilerle buluştuk. Yarın Turgutreis Mesleki ve Teknik Lisesinde çok kariyerli iki aşçı öğrencilerimizle buluşacak. Terziden aşçıya birçok meslek uzmanını tüm okullarımızda öğrencilerimizle buluşturacağız. İlçemizde ikinci dönemde de bu faaliyetlerimiz sürecek” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu