EkonomiGündemManşet

BESİAD ÜYELERİNE TİCARİ DAYANIŞMA DESTEĞİ

BESİADBodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD, üyelerine yönelik bir destek kampanyası düzenledi. Kurulduğu günden bu yana, hedefi Bodrum’da yaşayan iş insanlarını, iş hayatına dair güncel konularda bilgilendirerek donanımlı hale getirmek, Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak olan BESİAD, Hedefleri doğrultusunda bir dayanışma projesini hayata geçiriyor.

Günümüz itibariyle çok çeşitli sektörlerden 180 kadar üyeye sahip olan BESİAD’ın hayata geçirdiği ticari dayanışma desteği kapsamında BESİAD üyesi kuruluşlar, kendi firmaları hakkında tanıtım yapabilecekler. Firmalar, üretim, ürün, proje, kampanya ve mekân Vb. tanıtımlarını BESİAD sekreterliğine bildirerek, talepte bulunacaklar. Tanıtımlarını yapmak isteyen firmalar, kendi çalıştıkları ajanslara sosyal medya görsellerini hazırlatabileceği gibi, bir ajans ile çalışmayanların tanıtım görselleri, yine BESİAD üyesi olan ve BESİAD’ın Kurumsal Ajansı olarak hizmet veren May Ajans tarafından hazırlanarak BESİAD’ın sosyal medya mecralarında yayınlanması sağlanacak. Diğer yandan BESİAD sekretaryasının da düzenli olarak elektronik posta yoluyla E-Bülten olarak tüm üyelere yollayacağı tanıtımlar, böylece hem sosyal medyada, hem de üyeler arasında geniş bir kitleye iletilmiş olacak.

Bir suredir proje üzerinde çalıştıklarını belirten BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emre Köroğlu, söz konusu proje ile hem örgütsel dayanışmanın gerçekleşeceğini, hem de üyelerinin tanıtımlarının sosyal medya aracılığıyla geniş platformda kitlelere ulaşmasını mümkün hale getireceklerini belirti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu