GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’DAN DÖRT TRANSFER BİRDEN

bodrumsporTFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Antalya kampı öncesi dört transfer gerçekleştirdi.

İkinci yarı öncesi hazırlıklarını sürdüren B.B.Bodrumspor’da yönetim, teknik ekibin talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiği transfer çalışmalarında dört önemli oyuncuyu yeşil beyaz renklere bağladı.

B.B.Bodrumspor, TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’un tecrübeli forveti Şaban Yılmaz Geniş Yürek ve sol bek Orhan Aktaş ile TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor’dan Mesut Saray ve Nazillispor’dan Emre Balak’ı renklerine bağladı. Uzun çalışmalar sonucunda gerçekleşen transferlerde tecrübeli oyuncular dikkat çekiyor.

Tecrübeli forvet Şaban Genişyürek, güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile dikkat çekerken, attığı kafa golleri ile de oynadığı takımlarda taraftarların beğendiği bir isim. 1986 doğumlu golcü oyuncu kariyerinde İstanbulspor, Denizlispor, Karşıyaka, Göztepe, Osmanlıspor ve Manisaspor’da da forma giydi.

1987 Doğumlu Mesut Saray ise yıllarca TFF 1. Ligde Tavşanlı Linyitspor, Adana Demirspor ve Elazığspor gibi önemli kulüplerde forma giyerken, tecrübeli oyuncu oyun zekası, etkili sol ayağı ve duran toplardaki etkinliği ile göze çarpıyor.

Nazillispor’dan transfer edilen savunma oyuncusu Emre Balak ise, Atletik, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken, oyuncu Süper Lig ve 1. Lig takımlarında da forma giydi. Son olarak Nazillispor’da forma giyen 1988 doğumlu Emre Balak, geçtiğimiz sezon da Kocaeli Birlikspor ile play-off heyecanı yaşarken, 36 kez de çeşitli yaş gruplarında Milli Takım formasını terletti.

M’gladbach alt yapısında yetişen 1994 doğumlu genç oyuncu Orhan Aktaş buradan 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’a, ardından İsveç Süper ve Birinci Liglerinde top koşturduktan sonra 4 yıldır İstanbulspor forması giyiyordu. İstanbulspor’da şampiyonluk ve play-off heyecanı yaşayan ve tüm maçlarda oynayan sol bek oyuncusu Orhan Aktaş güçlü fiziği ve etkinli bindirmeleri ile ofansif katkı sağlayan oyuncu oynadığı kulüplerdeki istikrarlı oyunu ile de dikkat çekiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu